Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu

 

Įdarui:

Tešlai:



Gaminimo eiga:

  1. Pirmiausia pasiruoškite tešlos trupinius: rankomis arba kombaino pagalba (maišykite pulso režimu) išmaišykite miltus, cukrų, kakavą, vanilinį cukrų, sviestą, grietinę, kol susidarys trupiniai.
    Iš gautų trupinių kiekio atidėkite 2 stiklines, o likusius suberkite į kepimo formą (formą išklokite kepimo popieriumi, aš naudojau apvalią torto formą su nusegamais kraštais 23 cm) ir paspauskite, kad gautųsi vientisas sluoksnis.
    Pagrindą kepti iki 180º C įkaitintoje orkaitėje 15 min.
  2. Paruoškite įdarą: blenderiu išplakite varškę, kondensuotą pieną ir kiaušinius.
    Gautą masę užpilkite ant apkepto pagrindo ir kepkite 5 - 7 minutes. Tada ištraukite ir ant viršaus užberkite likusius trupinius sumaišytus su riešutais.
    Tada vėl pašaukite į orkaitę ir kepkite dar 25 - 30 minučių.
    Ištraukus palikite pyragą atvėsti kambario temparatūroje ir tada dėkite į šaldytuvą kokioms 3 - 4 valandoms. Pyragas skaniausias šaltas.
    Skanaus!



Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode